onsdag 17. august 2011

Valp i hus

Uniq på Lykkjesætra
Endelig kom det en gordon setter på plass i hjemmet vårt. Det har jeg ventet ganske mange år på, og nå var tiden inne – og jammen fant vi ikke et avkom etter to skikkelige jakthunder! Falkbekkens Nila og Wyndancer Thunder er foreldre til vår lille Falkbekkens NT Uniq. Les mer om foreldrene Nila og Thunder


Vi hentet henne i Oppdal forrige fredag, og tok en liten pit stop på hytta på Venbygdsfjellet hele helga. Der var det strålende vær og hun fikk boltret seg skikkelig i terrenget. Jeg ble mest imponert over hvor utholdende hun er – vi tok en liten gåtur på et par kilometer, og jammen holdt hun ikke hele veien! Det tyder vel på at hun er og blir en sprek og ivrig dame. 

Det vi var mest spent på var hvordan Leon (vår seks år gamle toller retriever) kom til å takle en liten og leken lillesøster... Men det har virkelig gått over all forventning! Leon tar alt med knusende ro og synes egentlig at den lille frøkna er litt teit og plagsom. Han passer ekstremt godt på lekene sine om dagen, så dét er nok det verste for han – nå må han dele både oppmerksomheten OG lekene sine med en annen. For at de to skulle få boltre seg som best de kunne tok vi de med til sætra på Jønnhalt, der vi fyrte bål og grillet pølser og grønnsaksblandinger. Der møtte vi også ridegjestene fra Venabu som var på dagstur over fjellet. De ble glade for oppfyrt bål, men den største gleden var nok den lille valpen som stjal hele showet!



Leon og jeg jogget tilbake til hytta, det var godt å få litt kvalitetstid sammen :-) Sjekk ruta her: Endomondo Running Workout: was out running 8.19 km in 1h:06m:28s using Endomondo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar