tirsdag 23. august 2011

Roligere tider, med full aktivitet!

Kamp om lekene!
Helgene blir brukt litt annerledes når man plutselig har fått en valp. Da kan man ikke være lenge borte, eller den lille må være med. Det ble en liten tur i stallen igjen i dag, og deretter rakk vi en liten skogstur. Vi har ikke finværet på vår side om dagen, så alt blir vått og møkkete etter en slik tur!

Søstera mi, Veslemøy, kom på mandag for å passe på hundene i to dager, siden både Magnus og jeg hadde fulle dager på jobb. Hun fikk nok å stri med, da uniq oppdaget en ny lekekamerat som muligens kunne tillate mer lek og moro enn hva vi "kjedelige" andre gjør til vanlig.

Uniq har lært seg å sitte og gi labb, det vil si; Leon har lært henne dette. Ved hvert måltid har hun nok skjønt at Leon må gjøre dette, så hun har begynt å gjøre det samme – både til måltider og hvis hun får litt knurring fra oss hvis hun gjør noe galt. Da setter hun seg rett på rumpa og tar febrilsk frem labben. Hun er jo utrolig søt når hun gjør dette, og nå gjør hun det til og med på kommando fra oss! *stolte*

Vi har også så smått begynt å trene på å gå i bånd, og det er jo en tålmodighetsprøve for oss alle... Men vi tar korte økter og vi tror det kommer til å gå fint.

Ellers vokser hun som bare det, vi veide henne i helga og nå er hun på over seks kilo!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar