fredag 19. august 2011

Regnvær

Yndlingsleken "dino"
I dag fikk vi den første regnværsdagen med Uniq i hus. Leon hater regn, så han surmuler hele dagen og orker knapt gå utenfor døra i slikt ruskevær. Men lille Uniq håper vi skal bli glad i å være ute – i all slags vær! Derfor var det bare å ta på seg regnklær og ta med yndlingsleken hennes ut. Hun ble stående på verandaen en stund før hun tilslutt ikke klarte å dy seg da jeg begynte å pipe med "dino" på bakken.

Så lekte og raste vi rundt på gresset i hagen en god stund før vi begge ble slitne og gikk inn. Vi får tro hun fikk en positiv opplevelse av dårlig vær :-)

Ellers håper og tror vi Uniq har det bra. Hun spiser godt og har blitt husren. Vi opplevde noen uhell i begynnelsen, men nå har vi begynt å kjenne hverandre bedre, så vi har fått en god rutine på luftingen. Vi har også plukket en flått på henne (skylder på at den hang med fra Vestlandet) for her vi bor har jeg aldri sett flått på noen av de andre dyrene vi har. Hun sover hele natta (fra 11–7) og er ellers helt super!  Vi gleder oss til å bli bedre kjent med henne :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar